Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi bahçesi sadece bir okul bahçesi değil aynı zamanda hem deprem toplanma alanı hem de tüm mahallede çocukların, gençlerin oyun ve spor alanı. Yani bahçe okul saatleri dışında genel kullanıma açık. Geçtiğimiz gün okulun spor alanından yaptığım "burasının temizlenmesi gerekiyor" başlıklı sosyal medya videom üzerine konuyla yakından ilgilenen Mudanya Kaymakamı Sayın Ayhan Terzi gereken temizliğin yapılmasını sağladı.

Geçtiğimiz gün Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi'nin spor alanından yaptığım "burasının temizlenmesi gerekiyor" başlıklı sosyal medya videom üzerine konuyla yakından ilgilenen Mudanya Kaymakamı Sayın Ayhan Terzi gereken temizliğin yapılmasını sağladı.

Kaymakam Sayın Ayhan Terzi'nin girişimiyle okul bahçesine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi kent Estetiği Şube Müdürlüğü personeli okulumuzun bahçesini hem temizledi, hem de kent estetiğine aykırı yabani otları, aşırı yağışlar nedeniyle biriken çamur yığınlarını bertaraf ettiler.

Mudanya Kaymakamı Sayın Ayhan Terzi'ye çok teşekkür ediyorum. Mudanya böylesine duyarlı ve titiz bir kaymakamın görevde olması bakımından çok şanlı. Sağ olsun, var olsun.

Yine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş başta olmak üzere Kent Estetiği Şube Müdür Vekili Sayın Yükseler Göktaş'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

1946 yılında hizmete başlayan Ahmet Rüştü okulumuz 1959 Yılında Türkiye'nin şeker kralı Mudanyalı iş adamı Hayri İpar tarafından kendi arsası üzerine bugünkü yerine tüm masraflarını kendisi karşılayarak yaptırıldı. Zaman içinde pek çok evreden geçen okul hayırsever Hayri İpar' ın babasının ismine izafeten Mudanya Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi olarak gençlerimizi geleceğe hazırlamak için canla başla çalışan bir öğretmen kadrosuyla hizmet vermekte.

Başta halkımızın ve yerel dinamiklerin destekleriyle çok daha iyi bir gelecek için vatanına, bayrağına, halkına sahip çıkan, iyi eğitimin yanında ahlaklı gençlerin hayata karışmasına ve toplumsal ilerlememize süreklilik katacak olan Ahmet Rüştü Anadolu Lisemiz Mudanyamızın gözbebeğidir.

Bir Okul demek bir hapishanenin boş kalması, özgürlüğümüzün ve refahımızın devamı, toplumsal ilerlememizin harcı demektir. Bu okulumuzda okuyan pırıl pırıl gençlerimiz ve onlara eğitim veren öğretmenlerimizin sadece gelişime, bilime, eğitime, spora odaklanabilmesi adına fiziki şartların her daim elverişli olması ve buna Mudanyamızın tüm dinamikleri olarak katkı koymamız gerektiğine inanıyorum.

Gençlerin ve öğretmenlerimizin her pazartesi günü şanlı bayrağımızın altında gönülden toplanarak İstiklâl Marşımızın hep bir ağızdan okunmasını sağlayan milli ruhumuzu taze tutmak, umutları canlandırmak, gereken fiziki şartların devamlılığını noktasında hassasiyet göstermek geleceğe daha güvenli bakmamızı sağlayacaktır.

Sayın Kaymakam Ayhan TERZİ, iyi Varsınız!  

Öner KIRAN

Pin It

Zeytin OTOPARK MUDANYA RUHSATLI

BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
BİÇER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
Mudanya Nöbetçi Eczaneleri

Sosyal medyada bizi takip edin

facebook'ta mudanya.gen.tr'yi takip edin twitter'da Mudanya.gen.tr'yi takip edin youtube'da mudanyagentr'yi takip edin

Bu hafta öne çıkanlar